Aktuella utbildningar

Här kan du läsa om alla de utbildningar vi har att erbjuda.

Miljörätt för miljöinspektörer

En utbildning i juridik som är specialanpassad för just miljöinspektörer. Utbildningen passar antingen om man är ”ny” på jobbet och kommer ihåg juridikkursen från utbildningen eller har jobbat ett tag och glömt delar eller det mesta man en gång fick lära sig i miljörätt.

Miljörätt för miljökonsulter

Den här utbildningen erbjuder: uppfräschning, fördjupning och juridisk omvärldsbevakning kring miljöprövning och upplägget är specialanpassat för dig som jobbar som miljökonsult. Utbildningens innehåll är anpassat för att underlätta dokumentframtagning som effektiviseras utan att dokumenten förlorar i juridisk skärpa.

Miljöorganisationer & enskilda engagerade i miljön

Ett sätt att nå framåt i det ideella miljöarbetet är att utnyttja miljölagarna i mötet med företag, myndigheter och domstolar. Ju bättre man känner till hur miljöbalken och andra lagar fungerar, desto större blir sannolikheten för att man lyckas framföra argument som gör skillnad i närområdet och- eller hela samhället.
Den här utbildningen lär ut hur man gör i olika situationer!

Miljörätt med fokus på vatten

Välkomna att anmäla er till en rolig och annorlunda heldagskurs om hela miljöbalken i ett praktiskt perspektiv; tillsyn och prövning, med särskilt fokus mot vattenrätt och vattenkraft. Utbildningen är speciellt anpassad för länsstyrelsepersonal och förklarar juridiken med många praktiska exempel.

Marknadsföring via telefon

Nyhet! Vi ger nu en specialutbildning för marknadsföring via telefon.

Kontakta

Har du frågor om våra kurser eller vill du ha juridisk hjälp inom miljörätt? Kontakta oss.